Diakoniatyö

Diakonia on kristillisen uskon ja lähimmäisenrakkauden todeksi elämistä. Tavoitteena on auttaa erityisesti heikoimmassa asemassa olevia. Diakoniatyössä autetaan apua tarvitsevia sekä toimitaan yhdessä järjestöjen ja kuntien kanssa suomalaisen yhteiskunnan kehittämiseksi ja epäkohtien lieventämiseksi. Tilastot kertovat seurakuntien diakoniatyöntekijöiden tekemästä työstä asiakastyön, ryhmien ja retkien osalta. Diakonian toteuttajina ovat diakoniatyöntekijöiden lisäksi myös muut seurakunnan työntekijät sekä seurakuntalaiset.

Yhteenveto:

Diakonia tilastoanalyysi 2014