Valtakunnalliset Ystävyysseurakuntapäivät Tampereella 5.-6.4.2018

20.10.2017Maailmanlaaja kirkko
Tampereen tuomiokirkko

Tampereelta käynnistyvät valtakunnalliset Ystävyysseurakuntapäivät järjestetään joka toinen vuosi eri hiippakunnissa. Päivät on suunnattu seurakuntien ystävyysseurakuntatoiminnasta vastaaville viranhaltijoille ja maallikoille.

Tampereen Ystävyysseurakuntapäivien keskuspaikkana on Tampereen tuomiokirkon alasali. Teemana on kohtaava ystävyysseurakuntatoiminta. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislinkki julkaistaan loppuvuodesta.

Päivien järjestelyistä vastaa Kirkkohallituksen ulkoasiain osasto yhteistyössä kulloinkin vuorossa olevan hiippakunnan kanssa ja tapahtuman sisältöä suunnitellaan yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa.

Tapahtuma korvaa aiemmin Kirkkopäivien yhteydessä järjestetyt neuvottelupäivät. Kirkkopäivillä järjestetään vastedes lyhyempi ystävyysseurakuntatoimintaa koskeva tapahtuma osana Kirkkopäiväohjelmaa.

Tervetuloa mukaan myös kaikille ystävyysseurakuntatoiminnassa mukana oleville tarkoitettuun Facebook-ryhmään:

Ystävyysseurakuntatoiminta (Facebook-ryhmä)

Lue lisää ystävyysseurakuntatoiminnasta: sakasti.evl.fi/ystavyysseurakunnat