Kirkon erityisnuorisotyön linjaus Läsnäolon nuorisotyö julkaistu

08.02.2017Kasvatus

Erityisnuorisotyön linjaus -kansi

Kirkkohallituksen täysistunto hyväksyi 20.9.2016 Suomen evankelis-luterilaisen kirkon päivitetyt erityisnuorisotyön linjaukset Läsnäolon nuorisotyö.

Erityisnuorisotyö tähtää yksinäisyyden ja ulkopuolisuuden torjumiseen, lapsen ja nuoren voimistumiseen sekä hänen osallisuutensa ja hyvinvointinsa vahvistamiseen.

Erityisnuorisotyö on asenne ja työote, joka jokaisen kirkon kasvattajan tulee omaksua. Samaan aikaan se on erityistehtävä, jonka tavoite on etsiä ja tukea niitä lapsia ja nuoria, jotka muuten jäävät tavoittamatta.

Selaa linjaukset verkkolehtenä tästä

Tai lataa pdf-tiedostona tästä.