Harjoittelupaikka Kirkkojen maailmanneuvostossa 2018-2019, Geneve

20.02.2018Maailmanlaaja kirkko
Harjoittelija

Kirkkojen maailmanneuvosto (KMN) tarjoaa kansainvälistä 18-kuukauden harjoittelumahdollisuutta 20-30-vuotiaille nuorille. Harjoittelu alkaa heinäkuussa 2018 ja päättyy joulukuussa 2019.

Harjoitteluun kuuluu 12 kuukauden jakso KMN:n toimistolla Genevessä (heinäkuuhun 2019 asti) yhdellä KMN:n ohjelma-alueella (Communication, Health and Healing, Just Community of Women and Men, and Commission of the Churches on International Affairs).

Harjoitteluun kuuluu tämän jälkeen 6 kuukauden työharjoittelu kotimaassa heinä-joulukuussa 2019 (esim. kirkon ulkoasiain osastolla, kirkollisessa järjestössä tai omassa seurakunnassa).

KMN kustantaa harjoittelijan majoituksen (kalustettu huone), menopaluulennot Geneveen, pienen kuukausirahan, sairasvakuutuksen, mahdolliseen viisumiin ja työlupaan liittyvät kustannukset sekä 30kg matkatavarat lentokoneeseen.

Hakukriteerit:

• hakijan tulee olla 20-30-vuotias harjoittelun alkaessa
  • aktiivinen oman kirkon työssä paikallistasolla, kirkollisessa järjestössä tai vastaavassa
  • alempi korkeakoulututkinto
  • hyvä englanninkielen taito
  • ranskan, espanjan tai saksan kielen taito on eduksi
  • hakija ei ole kirjoilla yliopistossa harjoittelun aikana
  • avoin asenne monikulttuurisessa yhteisössä työskentelyyn, kyky huolehtia hallinnollisista tehtävistä, hyvät viestintä- ja tietotekniset taidot
  • ekumeenisesta kokemuksesta on etua, mutta se ei ole edellytys valinnalle

Hakemus kirkon ulkoasiain osastolle:

-englanninkielinen cv
-kopio tutkintotodistuksesta englanniksi
-opintosuoritusote englanniksi
-kolme suosituskirjettä englanniksi

1) omalta kirkolta (tämän suosituksen saa ulkoasiain osastolta)

2) ekumeenisen järjestön tai tahon suosituskirje (tämän suosituksen saa ulkoasiain osaston kautta) ajattelen, että saamme SEN:ltä tämän tarvittaessa

3) oppilaitoksen suosituskirje

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi sekä siitä miksi haet ja olisit sopiva harjoitteluun asiantuntija Ari Ojellille 8.3.2018 mennessä: ari.ojell(at)evl.fi

Liitä mukaan: englanninkielinen cv, opintosuoritusote englanniksi, kopio tutkintotodistuksesta englanniksi sekä oppilaitoksen suosituskirje englanniksi.

Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute