Haku kansainväliseen BE1-koulutukseen Budapestiin 2019

02.11.2018Maailmanlaaja kirkko
Be1 kurssimainos

Kansainvälinen ekumeeninen BE1 (BeOne)-koulutus järjestetään ekumeenisella rukousviikolla Budapestissa, Unkarissa 17.-20.1.2019. BE1-kurssi on tarkoitettu eri kirkkojen nuorille aikuisille (18+).

BE1-kurssin tavoitteena on:

• antaa tietoa ekumeniasta paikallisessa, kansallisessa ja Euroopan kontekstissa
  • antaa välineitä ymmärtää eri kirkkojen traditioita ja jumalanpalveluselämää
  • rohkaista osallistumaan ekumeeniseen toimintaan oman kirkon kautta
  • syventää ymmärrystä omasta kristillisestä identiteetistä.

Kurssilaiset majoittuvat Unkarin Ekumeenisen neuvoston majatalossa.

Ulkoasiain osasto myöntää kahdelle Suomen ev.-lut. kirkon jäsenelle kurssimaksun ja -matkat kattavan stipendin. Hakijoissa etusija annetaan teologian ja muiden kirkollisten alojen opiskelijoille. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi asiantuntija Ari Ojellille 1.12. mennessä osoitteeseen: ari.ojell(at)evl.fi. Kerro hakemuksessa miksi haet ja olisit sopiva kurssille.

Kurssimaksu: 150 €/2hh täysihoidolla (ateriamaksu 70 € ilman majoitusta). Ilmoittautumislomake

Lisätietoja:

Asiantuntija Ari Ojell
ari.ojell(at)evl.fi
p. 050-3503039

Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute