Stipendihaku kesäkurssille ihmisoikeuksiin ja populismiin liittyen

30.04.2018Maailmanlaaja kirkko
Opiskelijoita

Euroopan kirkkojen konferenssin ihmisoikeuksia käsittelevä työryhmä järjestää 8.-12.7.2018 kesäkoulun Malagassa teemalla ”Freedom of Religion or Belief and Populism”. Kurssin ohjelma ja lisätietoja:

Summer School on Human Rights: Freedom of Religion or Belief and Populism

Teologisten asiain yksikkö myöntää yhdelle Suomen ev.-lut. kirkon osallistujalle kurssimaksun ja matkat kattavan stipendin. Lähetä asiantuntija Ari Ojellille (ari.ojell(at)evl.fi) vapaamuotoinen sähköposti, jossa kerrot itsestäsi sekä siitä, miksi haet kurssille viim. 13.5.2018 mennessä.

Tutustu myös muihin ulkoasiain osaston välittämiin stipendeihin

Lisätietoja:

Asiantuntija Ari Ojell