Usko hyvän tekemiseen

uht uusi logo sininen 200

Seurakuntavaalien 2014 kampanjan teemana oli Usko hyvän tekemiseen.

Kampanja saavutti hyvän tunnettuuden, mittausten mukaan tunnusta pidettiin onnistuneena ja myös seurakunnista ja yhteistyötahoilta saatu palaute oli positiivista.

Hyvän tekeminen jatkuu – yhdessä olemme enemmän!

Usko hyvän tekemiseen -teemaa ja materiaalia voi hyödyntää seurakuntien ja kirkon järjestöjen viestinnässä myös jatkossa. Tavoitteena on kirkon yhteisen positiivisen näkyvyyden vahvistaminen. Kukin toimija voi hyödyntää teemaa omien mahdollisuuksiensa, resurssiensa ja intressiensä mukaisesti.

Teeman kautta nostetaan esille kirkon tekemää hyvää työtä. Viestinnässä kerrotaan, mistä hyvän tekeminen kumpuaa:

”Rakasta Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi”

”Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille.”

”Usko ilman tekoja on kuollutta.”

Usko hyvän tekemiseen –tunnuksen jatkokäyttöä suunnitellaan Kirkon vahvuuksien ryhmässä.

Vaalimateriaali käyttöön

Vaalikampanjaa varten tuotettua materiaalia voi käyttää niin kauan kuin sitä riittää. Rajallinen valikoima vaalituotteita on vielä tilattavissa Unigrafian kaupasta.

Vaalikampanjaa varten perustetut sosiaalisen median kanavat ovat käytössä. #uskohyväntekemiseen -hashtag on säilynyt aktiivisena vaalien jälkeen.

Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/seurakuntavaalit