Koulutuspäivä tietosuojasta

08.05.2017

Kirkkohallitus järjestää yhteistyössä FCG Kuntakoulutuksen kanssa koulutuspäivän Tietosuojasta 2.6.2017 klo 10–15. Paikan päälle ei enää ole mahdollista ilmoittautua, mutta koulutusta voi seurata myös verkossa – osallistujamäärä on rajaton. Koulutus taltioidaan ja se on katsottavissa myöhemmin ilmoitettavassa verkko-osoitteessa kesän ajan.

Jos seuraat koulutusta netissä tai haluat tutustua koulutustallenteeseen myöhemmin on sinun ilmoittauduttava oheisen Lyyti-linkin kautta. Ilmoittautumisaika päättyy 23.5.2017.

Ilmoittautuminen tietosuojakoulutukseen

Edelliset uutiset