Sakasti uudistuu

Sakasti uudistuu maailmanpyöräkuva

Juuri nyt: Kommentoi ensimmäisiä etusivuluonnoksia

Kirkon sisäisen ja sidosryhmäviestinnän verkkosivusto Sakasti ja sen ruotsinkielinen sisarsivusto Sacrista uudistetaan lähivuosina.

Sakastin uudistuksen tavoitteena on tuoda kirkon sisäinen viestintä nykypäivään: luoda kirkolle sosiaalinen intranet, joka mahdollistaa dialogin ja yhteisen työskentelyn sekä tukee kirkon työssä viihtymistä.

Kaksiosainen hanke: suunnittelu ja toteutus

Uudistushanke jakautuu kahteen osaan. Kevääseen 2017 mennessä valmistuu suunnitelma verkkopalvelun konseptista: toiminnallisuuksista, sisällöistä ja teknisestä alustasta. Palvelun toteutusvaihe käynnistyy tämän jälkeen, ja sen aikataulu tarkentuu konseptisuunnittelussa.

Alustava arvio on, että uusi palvelu otetaan käyttöön vaiheittain vuoden 2018 aikana.

Lähtökohtana käyttäjien tarpeet

Verkkopalvelua suunnitellaan käyttäjälähtöisen suunnittelun eli palvelumuotoilun keinoin. Kohderyhmien sisäisen viestinnän tarpeita kartoitetaan projektin edetessä esimerkiksi haastatteluiden ja havainnoinnin avulla.

Uuden verkkopalvelun konseptia kehitetään vaiheittain kevään 2017 aikana. Työstä kerätään jatkuvasti palautetta eri työntekijäryhmiltä.

Tutustu ensimmäisiin konseptiluonnoksiin ja anna palautetta

Tule mukaan Sakasti uudistuu - Sacrista förnyas -Facebookryhmään

Projektin esittely 19.9.

Projektin työryhmä

Hankkeen projektipäällikkö ensimmäisessä vaiheessa on Titti Kallio.
Palvelun sisällöntuotantoa koordinoi Sanna-Maaria Tornivaara.

Uudistushankkeen johtoryhmässä lisäksi

Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/sakastiuudistus