Rollaattoriralli

Ulkoilu ja liikkuminen eivät aina ole itsestäänselviä asioita. Osalla vanhuksista liikuntakyky on heikentenyt siten, etteivät he enää pääse itsenäisesti liikkumaan. Järjestäkää yhdessä nuoriso-ja diakonityön kanssa vanhuksille mahdollisuus ulkoiluun.

Niin kodeissa kuin vanhusten palveluyksiköissä asuu vanhuksia, joiden liikuntakyky estää heiltä itsenäisen liikkumisen. Nuoret voivat tulla vanhemman sukupolven avuksi ja lähteä vaikka porukalla ulkoiluttamaan palvelutalon asukkaita.

Asiasta täytyy tietysti sopia palveluyksikön kanssa ja nuoria on hyvä valmentaa tilanteeseen etukäteen. Avuksi tapahtuman järjestämisessä ovat diakoniatyöntekijät yhteyksineen.

Tällaisia tapahtumia on järjestetty mm. Kuusamon seurakunnassa Anna & Arvo-hankkeen yhteydessä sekä Kirkon Nuorisopäivillä Keravalla toukokuussa 2008.

Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute