Kutsu SuomiAreenan Muutosterassille 10.7.2017

21.06.2017Työnantajalle

SuomiAreena 2017

Tervetuloa Suomi100-hankkeen ja Suomen evankelis-luterilaisen kirkon yhteiselle Muutosterassille! Se on auki maanantaista 10.7. klo 10 alkaen perjantaihin 14.7. klo 14 asti yhtäjaksoisesti 100 tunnin ajan. Terassi sijaitsee Antinkadun ja Gallen-Kallelan kadun kulmassa aivan Porin keskustassa.

Kutsumme sinua terassille erityisesti maanantaina 10.7, jolloin esillä on työelämän tulevaisuus. Voit osallistua klo 10 alkaen ideoimalla, mitä pitäisi työelämässä muuttua, jotta suomalainen työelämä on Euroopan paras. Voit myös istuttaa työelämän tulevaisuutta koskevan muutostoiveen.

Muutosterassin Ratkaisupajaan klo 13.30 - 15 kokoontuva pyöreä pöydällinen asiantuntijoita käsittelee ja työstää ideoita edelleen. Tervetuloa silloin kuulolle! Piispa Tapio Luoman johtamaan työskentelyyn osallistuvat johtava asiantuntija Tuomo Alasoini Tekesistä; hankejohtaja Margita Klemetti Työelämä 2020-hankkeesta, johtaja Veli-Matti Lamppu Suomen Yrittäjistä ja työmarkkinajohtaja Vuokko Piekkala Kirkon työmarkkinalaitoksesta.

Olet myös tervetullut klo 17 Porin torille, jonka MTV3-lavalla työministeri Jari Lindström ja piispa Tapio Luoma arvioivat Ratkaisupajan tuotoksia.

Tervetuloa tekemään suomalaista työelämää entistä paremmaksi, Euroopan parhaaksi!

Kirkon työmarkkinalaitos – Kirkon työelämä 2020 -ohjelma