Kirkkohallituksen strategia

Hyväksytty kirkkohallituksen täysistunnossa 20.1.2015

KIRKKOHALLITUKSEN STRATEGIA VUOTEEN 2020

Kirkkohallituksen tehtävä

Hoidamme kirkon yhteisiä tehtäviä kotimaassa ja kansainvälisesti. Vaikutamme yhteiskunnassa tuoden esiin kirkon sanomaa ja arvoja. Tuemme seurakuntia muuttuvassa toimintaympäristössä.

Kirkkohallituksen arvot

Usko: Liitymme maailmanlaajaan Kristuksen kirkkoon ja sen uskoon.

Toivo: Vahvistamme luottamusta tulevaisuuteen.

Rakkaus: Toimimme vuorovaikutteisesti, vastuullisesti ja oikeudenmukaisesti.

Kirkkohallitus vuonna 2020

Olemme muutoksen keskellä yhteistyöhakuinen seurakuntien palvelija ja yhteiskunnallinen vaikuttaja.

Kirkkohallituksen strategiset painopisteet

Nostamme kirkon sanoman esiin

Huolehdimme kirkon valtakunnallisesta viestinnästä yhteistyössä seurakuntien ja muiden toimijoiden kanssa monikanavaisesti.

Kohtaaminen koskettaa

Keräämme järjestelmällisesti palautetta suunnitelmistamme ja työstämme. Vahvistamme kirkon eri toimijoiden keskinäistä yhteistyötä ja selkeytämme työnjakoa.

Rakastamme lähimmäistä

Edistämme heikoimmassa asemassa olevien ja kestävän kehityksen puolesta tehtävää työtä kirkossa.

Arvostamme jäsenyyttä

Selvitämme keinoja helpottaa kirkkoon liittymistä ja vahvistamme osallisuuden toteutumista kirkossa.

Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/strategia