Stipendihaku: “Studying Ecumenism in Strasbourg!” -seminaari 2.-12.10.2019

16.11.2018Maailmanlaaja kirkko

Strasbourgin ekumeeninen instituutti järjestää ekumeniaa käsittelevän 10-päiväisen kurssin lokakuussa 2019. Kurssille valittavalla tulee olla:

• teologian maisterin tutkinto
  • mieluiten jo muutaman vuoden kokemus seurakuntatyöstä tai post graduate -vaiheeseen edenneet teologian opinnot
  • hyvä luterilaisen teologian tuntemus
  • hyvä englannin kielen taito
  • suositus omalta kirkolta (ulkoasiain osasto)

Lisätietoja seminaarin sisällöstä

Ulkoasiain osasto myöntää yhdelle Suomen ev.-lut. kirkon jäsenelle kurssimaksun ja -matkat kattavan stipendin. Lopullisen valinnan osallistujista tekee Strasbourgin ekumeeninen instituutti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi asiantuntija Ari Ojellille 6.1. mennessä osoitteeseen: ari.ojell(at)evl.fi. Kerro hakemuksessa miksi haet ja olisit sopiva kurssille.

Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute