Vammaisuuden teologia -seminaari

Vammaisuuden teologia

Aika: tiistai 17.4.2018 klo 9.30-15

Paikka: DIAK, Kyläsaarenkuja 2, Helsinki

Mikä on kristinuskon ja luterilaisen kirkon suhde vammaisuuteen? Onko se synnin palkka vai erityinen siunaus? Mitä Martti Luther ajatteli vammaisuudesta?

Seminaarin avaa arkkipiispa Kari Mäkinen. Näkökulmia vammaisuuden teologiaan keskiajalta tulevaisuuteen esittävät tutkijat ja kirkon toimijat. Aikaa on varattu myös keskustelulle.

Seminaarin järjestävät Vammaisuuden vaiettu historia -hanke, Kirkkohallitus ja Diakonia-ammattikorkeakoulu. Seminaari on maksuton ja esteetön. Siihen voi osallistua myös etänä verkon kautta. Paikalla on viittomakielen tulkkaus ja kirjoitustulkkaus.

Ilmoittautuminen ma 8.4. mennessä https://www.lyyti.in/vammaisuuden_teologia

Seminaariin voi osallistua myös etänä: webinaari.diak.fi

Lisätiedot: Vammaisuuden vaiettu historia -hankkeen hankepäällikkö Amu Urhonen amu.urhonen@kolumbus.fi 044 7316 339

Vammaisuuden teologia seminaari ohjelma

Seminaarin luentoja:

Sakari Häkkinen: Vaiennettu. Hiljainen ääni uskon ytimestä.

Katso lisää Vammaisuuden vaiettu historia