Tehdään ihmeitä! -kirja isostoiminnasta ja Suuri Ihme - Rippikoulusuunnitelma 2017 julkaistaan 27.9.

28.08.2017Kasvatus
Tehdään ihmeitä! -kirja, kansi

Keskiviikkona 27.9. klo 10-12 Kirkon talossa pidettävässä uuden rippikoulusuunnitelman julkaisutilaisuudessa julkaistaan myös kirja Tehdään ihmeitä! : Osallisuus, vapaaehtoisuus, jäsenyys ja hengellisyys isostoiminnassa. Tilaisuus on kaikille avoin (ilmoittaudu: jari.a.pulkkinen@evl.fi).

Kirjassa tarkastellaan suomalaista isostoimintaa ja sen kehittämisen haasteita ja mahdollisuuksia. Ensimmäisen osan muodostaa helmikuussa 2016 hyväksytty Isoja ihmeitä – isostoiminnan linjaus. Tämä asiakirja on merkittävä osa kirkossa vuosina 2016–2018 toteutettavaa rippikoulu-uudistusta.

Kirjan toinen osa muodostuu tutkimuksista, joissa syvennytään isostoiminnan keskeisiin teemoihin: osallisuuteen, vapaaehtoisuuteen, jäsenyyteen ja nuorten muuttuvaan hengellisyyteen.

Kirjan kolmannen osan käytännölliset puheenvuorot avaavat isostoiminnan arkea eri puolilla Suomea.

Kirja sopii sekä isosten kanssa työskenteleville että kaikille niille aikuisille, jotka ovat kiinnostuneet nuorten kokonaisvaltaisen kasvun tukemisesta. Ihmeitä tehdään yhdessä.

> Katso lisätietoja Tehdään ihmeitä! -kirjasta tästä

> Avaa Suuri Ihme - Rippikoulusuunnitelma 2017 tästä