Stipendejä ja matka-avustuksia ulkomaille - haku käynnissä!

12.01.2018Maailmanlaaja kirkko
Stipendihakumainos

Kiinnostaako opiskelu ulkomailla? Kirkon ulkoasiain osasto tarjoaa mahdollisuuksia opiskeluun, kursseihin, seminaareihin ja tutkimusjaksoihin eri puolilla maailmaa.

Juuri nyt on käynnissä haku moniin stipendeihin, esimerkiksi:

• Ekumeeninen opintokurssi Etelä-Saksan Josefstalissa 16.-25.4.2018, teemana "God is Communication". Haku päättyy 6.2.2018
  • Strasbourgin ekumeenisen instituutin kesäseminaari 2.-9.7.2018, teemana "Fundamentalism as Ecumenical Challenge". Haku päättyy 26.3.2018.

Tutustu tarkemmin eri stipendivaihtoehtoihin

Ulkoasiain osasto myöntää myös pieniä matka-avustuksia mm. kansainvälisiin seminaareihin, joilla on ekumeenista sisältöä. Lisäksi ekumeeniseen tutkimukseen tai koulutukseen liittyviin matkoihin voi anoa matka-avustusta.

Lisätietoja:

Asiantuntija Ari Ojell p. 050-3509 039

ari.ojell(at)evl.fi

Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute