Kirkko jälleen mukana pelialan Assembly-suurtapahtumassa

31.07.2017Kasvatus
Kirkko Assyilla 2017

Suuri tietokoneisiin ja pelaamiseen liittyvä Assembly-tapahtuma on jälleen Messukeskuksessa 3.-6.8. ja kirkon Lataamo on mukana omalla alueella, nyt jo seitsemättä kertaa. Tänä vuonna esillä on useita seurakuntien pelaamiseen ja digikulttuuriin liittyviä asioita.

Kirkon oma pelikanava Ristiohjain lähettää tapahtuman aikana striimejä ja sitä voi seurata osoitteessa twitch.tv/ristiohjain. Ristiohjaimen striimaajat löytyvät salin takaosasta ja lähetysajat ilmoitetaan vielä lähemmin milloin kanavalle kannattaa tulla morjenstamaan.

Lataamopaikka löytyy sponsorialueen keskeltä ja parhaiten tunnistat sen Fisucraft-teltasta.

Lastenkirkon Fisucraft-Minecraftserverillä alkaa syksyn kestävä kirkonrakennuskilpailu, jossa tavoitteena on rakentaa yhteensä 100 kirkkoa. Lataamossa voi tutustua Fisucraftiin ja kokeilla siellä pelaamista.

Alueella voi osallistua perinteiseen korppukisaan eli haasteeseen jossa rakennetaan vanhoista disketeistä mahdollisimman suuri vapaasti seisova torni.

Lataamossa voit jättää puhelimen latautuman ja ladata myös itseäsi huilaamalla hetken. Paikalla on työntekijöitä joiden kanssa voit jutella kaikesta mahdollisesta. Lataamosta löytyy myös lautapelejä joita voit pelata kaverin tai päivystäjän kanssa.

Lataamossa voi kokeilla myös viime vuosilta tuttua lentosimulaattoriohjaamoa sekä Oculus Rift-virtuaalilaseja joille on tehty meditatiivistä sisältöä uuteen kehitysastella olevaan virtuaalimaailma Sansariin.

Nähdään Assyilla!

Tägää someen: #asmLataamo #assembly2017