Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon
työntekijöille ja toimijoille

Sähköisen hakulomakkeen täyttäminen

Pääset hakemaan avointa virkaa tai tehtävää klikkaamalla työpaikan linkkiä Avoimet työpaikat –sivulla. Saat näkyville työpaikkailmoituksen, jonka alalaidassa on linkki Täytä hakemus.

Klikattuasi em. linkkiä pyytää järjestelmä kirjautumaan sisään palveluun. Mikäli tulet palveluun ensimmäistä kertaa tulee sinun rekisteröityä klikkaamalla linkkiä Uusi hakija.

Sähköisellä hakulomakkeella kysytään henkilö- ja yhteystietoja, koulutusta ja työkokemustietoja. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Lisätietoja kohdassa voit kertoa laajemmin itsestäsi. Hakemukseen voi liittää myös ansioluettelon tai muun liitetiedoston. Tässä vaiheessa ei kuitenkaan tarvitse vielä lähettää esim. todistusjäljennöksiä.

Täytä hakemus huolellisesti ja klikkaa tämän jälkeen linkkiä Lähetä hakemus. Hakemus tallentuu järjestelmään.

Avoimiin virkoihin ja tehtäviin liittyviin kysymyksiin ja tiedusteluihin vastaavat työpaikkailmoituksessa mainitut yhteyshenkilöt.


Tämän sivun lyhytosoite:

Palaute sivun ylläpitäjälle

Kiitos palautteesta!

Sulje
Palautteen aihe Palautetta tästä sivusta Yleinen palaute Lähettämällä palautteen hyväksyn tietojeni käsittelyn Palaute Nimi Sähköpostiosoite Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen!
Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute