Ilmoittaudu mukaan Kirkon yhteiskuntapäiville 21 - 23.8.2017

02.06.2017Yhteiskunta

Mihin suuntaan suomalainen yhteiskunta kääntyy? Ketkä kääntävät suuntaa? Mikä on kirkon rooli?

Näitä kysymyksiä pohditaan Kirkon yhteiskuntapäivillä Vantaalla  Kirkon yhteiskuntapäivillä puhutaan asioista oikeilla nimillä, aidosti ja kaartelematta. Keskustelun yksi keskeinen tavoite on tuoda yhteen eri työntekijäryhmät, erilaiset osaajat ja tekijät.

Ohjelmassa ovat mukana muun muassa: Katri Korolainen, Katri Valve, Katja Syvärinen, Ari Hukari, Mikko Malkavaara, Minna Kivelä, Annu Valonen, Markus Asunta, Jaakko Heinimäki, Tony Addy, Maria Ohisalo, Ilkka Sipiläinen, Marjaana Toiviainen, Pontus Salmi, Tarja Filatov, Heikki Räisänen, Kari Latvus, Elli Aaltonen, Heikki Arikka ja Jarmo Kökkö.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan: sakasti.evl.fi/yhteiskuntapaivat!

Kirkon yhteiskuntapäivien early bird -ilmoittautumista on jatkettu 15.6. saakka. Kesäkuun puoliväliin mennessä ilmoittautuneiden osallistumismaksu on 140 euroa.

Myöhemmin ilmoittautuneiden osallistumismaksu on 170 euroa. Myös yksittäisiin päiviin voi osallistua.

Lisätiedot:
Kari Latvus ja Ilkka Sipiläinen