Vankilalähetyspäivät

Vankilalähetyspäivät 2018

Kristittyjen yhteiset vankilalähetyspäivät järjestetään 3.-4.11.2018. Tänä vuonna paikkana on Jyväskylä ja isäntäkirkkokuntana on Helluntaiherätys.

Kaksipäiväinen tapahtuma alkaa lauantaina klo 9.30 ja ohjelmaa on klo iltaan n. klo 21 asti. Sunnuntaina ohjelma alkaa klo 9 ja päättyy n. klo 13. Ohjelmassa on puheita, musiikkia, rukousta, tervehdyspuheenvuoroja ja hengellistä opetusta. Ohjelma on suunnattu vankilatyössä olevien lisäksi kaikille kiinnostuneille. Myös vankeja ja heidän omaisiaan odotetaan päiville.

Ohjelma Vankilalähetyspäivät 2018_ohjelma

Päivien ohjelma on maksuton.

Lisätietoja tästä.

Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute