Oona ja Lasse aloittivat Luterilaisen maailmanliiton nuorisoverkostossa

06.11.2018Maailmanlaaja kirkko
Young reformers

Luterilainen maailmanliitto jatkaa nuorille suunnattua Young Reformers -ohjelmaansa vuosille 2018-2021. Young Reformers 2.0 -verkosto pyrkii ylläpitämään ja kasvattamaan nuorten luterilaisten maailmanlaajuista verkostoa.

Suomen ev.-lut. kirkosta verkostoon kuuluvat TM Oona Huttunen, joka työskentelee tällä hetkellä Kuopion Alavan seurakunnan rovastikuntapappina ja TM Lasse Lindberg Helsingin yliopistosta.

Ensimmäisessä verkkotapaamisessa reformaation merkkipäivänä 31.10. osallistujat saivat kattavan tietopaketin siitä, mitä kaikkea Luterilainen maailmanliitto on ja mitä ensimmäisessä Young Reformers -verkostossa tehtiin.

"Tapaamisesta jäi kyllä aika innostunut olo!", summaa Oona Huttunen.

Verkostossa on yli 130 nuorta eri puolilta maailmaa Luterilaisen maailmanliiton jäsenkirkoista. Verkoston toiminta jatkuu Facebook- ja Whatsapp-ryhmissä. Tulevina vuosina on tulossa myös alueellinen tapaaminen sekä koko verkoston kokoava globaali tapaaminen.

Young Reformers 2.0 -verkoston tavoitteena on nostaa esiin nuorten kysymyksiä ja teemoja ja viedä verkostossa opittua hyödyksi paikallisseurakuntien työhön. Pyrkimyksenä on myös aktivoida muita nuoria mukaan toimintaan.

Lisätietoja:

Asiantuntija Ari Ojell

ari.ojell@evl.fi

Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute