Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto seurakuntien viestijöille

15.11.2018Viestintä

Kiinnostaako oman ammattitaidon päivittäminen – jopa uuden tutkinnon verran? Ammattienedistämislaitossäätiö AEL tarjoaa oppisopimuksella Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoa, joka on räätälöity nimenomaan seurakuntien viestijöille!

Koulutus alkaa tammikuussa 2019 ja kestää noin kaksi vuotta. Koulutus on maksuton, joustava ja käytännönläheinen. Siihen kuuluu mm. graafisen suunnittelun perusteita, kuvien ja videoiden kanssa työskentelyä, kriisiviestintää, brändin rakentumista sekä sosiaalista mediaa.

Koulutuksen sisältöjen suunnittelussa on ollut mukana tiedottaja Marja Roiko Salon seurakunnasta, tiedottaja Tiittu Paju Kannelmäen seurakunnasta sekä viestintäasiantuntija Tia Vähäsarja Kirkon viestinnästä. Koulutuksessa painotetaan sitä, miten opittua voisi käyttää erityisesti omassa työssä.

Hae mukaan 30.11.2018 mennessä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Lisätiedot:
Mira Korteniemi, mira.korteniemi@ael.fi

Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute