Liputa lapselle! Kansainvälistä Lapsen oikeuksien päivää vietetään 20.11.

20.11.2017Kasvatus
Finlands flagga

Lapsi- ja perhejärjestöt yhdessä lapsiasiavaltuutetun kanssa kannustavat kaikkia mukaan liputtamaan lapsen oikeuksien puolesta 20.11.2017. Sisäministeriö on jo usean vuoden ajan määrännyt valtion virastot liputtamaan ja antanut yleisen liputussuosituksen.

Haastamme kaikki mukaan nostamaan Suomen lipun salkoon lapsen oikeuksien päivänä, maanantaina 20.11. Mitä useampi osallistuu liputukseen, sitä varmemmin lapsen oikeuksien päivästä tulee vakiintunut liputuspäivä.

Tule mukaan ja varmista, että tieto liputuksesta leviää mahdollisimman laajalle, ja saamme liput salkoon niin kouluissa, päiväkodeissa, kunnissa, seurakunnissa, yrityksissä, yhteisöissä, yksityiskodeissa kuin muissakin paikoissa missä liputukseen on mahdollisuus.

Toimi näin:

Varmista, että lippu liehuu.

Varmista, että omassa seurakunnassasi liehuu lippu 20.11.

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.liputalapselle.fi

Ilmoittautua voivat niin koulut, päiväkodit, yksityiset henkilöt, kunnat, seurakunnat yritykset kuin yhteisötkin.

Haasta muutkin mukaan.

Haasta liputtamaan myös naapurisi, päiväkoti, koulu, taloyhtiösi tai muu taho missä liputus on mahdollista.

Jaa tietoa liputuksesta ja lapsen oikeuksista.

Jaa tietoa liputuksesta somessa, sähköpostitse, omissa uutiskirjeissä ja nettisivuilla.

(uutinen: www.lapsenoikeudet.fi)