Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon
työntekijöille ja toimijoille

Ajankohtaisia koulutuksia ja tapahtumia


SEURAKUNTALAISENA JUMALANPALVELUKSESSA -koulutus

"Seurakuntalaisena jumalanpalveluksessa" -koulutukseen osallistutaan tiiminä. Osallistuvalla tiimillä tulee olla valtuutus ja tahto kehittää seurakunnan jumalanpalveluselämää yhteisöllisemmäksi.

Koulutuksessa on kaksi kolme päivää kestävää lähijaksoa Järvenpäässä tai Helsingissä ja niiden välillä yksi seurakunnassa koko työntekijäjoukolle ja seurakuntalaisille toteutettava yhteinen koulutuspäivä esim. lauantaina.

Koulutuksen lähijaksoilla tutustutaan yhteisöllisyyteen sekä teoriassa että käytännössä. Seurakunnassa järjestettävässä koulutuspäivässä valmennetaan sekä työntekijöitä että seurakuntalaisia jumalanpalveluselämän muutoksiin. Seurakunta valitsee itse sen, millä muutoksilla yhteisöllisyyttä kehitetään. Kehittämisen kohteena voi olla esim. jumalanpalvelusryhmien käynnistäminen, jumalanpalvelusmusiikin monipuolistaminen, seurakuntalaisten lahjojen osallisuuden vahvistaminen, kuorisäännön uudistaminen. Kaikissa näissä kuitenkin tavoitteena on yhteisöllisyyden vahvistaminen ja seurakuntalaiset ovat mukana sen kehittämisessä.

Koulutukseen kuuluu tiimin yhteistä opiskelua ennen ensimmäistä lähijaksoa ja lähijaksojen välillä. Ennen ensimmäistä lähijaksoa laaditaan kirjallisuuteen pohjaava raportti ja ennen toista jaksoa tehdään raportti seurakunnassa toteutetusta kehittämisestä.

Lisätietoja: Henkilöstökoulutus 2018Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/jp-koulutus

Palaute sivun ylläpitäjälle

Kiitos palautteesta!

Sulje
Palautteen aihe Palautetta tästä sivusta Yleinen palaute Lähettämällä palautteen hyväksyn tietojeni käsittelyn Palaute Nimi Sähköpostiosoite Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen!
Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute