Ystävyysseurakuntatoiminnan ajankohtaisia uutisia

07.06.2017Maailmanlaaja kirkko
Kohtaava ystävyysseurakuntatyö

Ystävyysseurakuntaseminaari "Muutoksen tuulet - mistä tunnet sä ystävän?" järjestettiin osana Turun Kirkkopäivien ohjelmaa lauantaina 20.5.2017. Seminaarissa pohdittiin ystävyysseurakuntatyön ajankohtaista merkitystä ja tulevaisuuden näkymiä maailmanpoliittisen tilanteen murroksessa.

Seminaarissa käynnistettiin myös työskentely Kohtaavan ystävyysseurakuntatoiminnan yhteisten suuntaviivojen luomiseksi. Käynnissä olevan ”Kohtaava ystävyysseurakuntatoiminta” -hankkeen tavoitteena on luoda yhteisen prosessin kautta materiaalia, joka antaa tietoa ja kirkastaa yhteistä visiota ystävyysseurakuntatoiminnasta. Materiaalia voidaan käyttää myös uusien toimijoiden perehdyttämiseen.

Johdatus ystävyysseurakuntaseminaarin teemaan (pdf)

Ystävyysseurakuntaseminaarin alustukset (pdf)

Kohtaava ystävyysseurakuntatoiminta pohjateksti (pdf)

Kommentoi ja anna palautetta pohjatekstistä