Ohjeet yhteistyötoimikunnan asettamista ja työsuojeluvaltuutetun valintaa varten on julkaistu - anna palautetta

05.07.2017Työnantajalle

Kirkon työmarkkinalaitoksen ja pääsopijajärjestöjen laatimat ohjeet yhteistyötoimikunnan asettamista ja työsuojeluvaltuutetun valintaa varten on julkaistu.

Voit lähettää niitä koskevia kommentteja ja muokkausehdotuksia 25.8. mennessä sähköpostiin: kit@evl.fi. Yleiskirjeellä ohjeet lähetetään seurakuntiin elo-syyskuun vaihteessa. Siihen mennessä täydennetään ja muokataan myös ohjeen lopussa olevaa liiteosaa.

Lue ohjeet täältä.