Hengellinen elämä verkossa

HEV-hankkeen siirtymäaika

Vuonna 2009 käynnistynyt Hengellinen elämä verkossa -hanke päättyy vuoden 2012 lopussa. Kahden vuoden siirtymäajan jälkeen kirkon työ sosiaalisessa mediassa rakentuu seurakunnissa tehtävän työn ja keskushallinnossa tehtävän koordinoinnin ja kehittämisen varaan. Siirtymäaikaa koordinoidaan Kirkon tiedotuskeskuksessa Kirko yhteinen verkkotyö -tiimissä.

Kohtaamisia verkossa -blogi on osa –hankkeen loppukertomusta. Blogissa voi keskustella, kommentoida, haastaa ja visioida kirkon yhteisen verkkotyön tulevaisuutta.

Alkuvuoden 2013 aikana nämä sivut siirtyvät Sakastissa Kirkon viestinnän alle sosiaalisen median alasivuille.

Tutustu ja tule mukaan

Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/hengellinenelamaverkossa