Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon
työntekijöille ja toimijoille

Rukouksia

Ehdotuksia rukouksiksi, joita voi liittää lähimmäisen päivän messun esirukoukseen tai käyttää esimerkiksi ryhmien ja vaikka kotikäyntien rukoushetkissä tai jumalanpalveluksissa.

Rakastamisesta

Hyvä Jumala. Olen tässä. Otan vastaan rakkautesi. Anna minulle rohkeus ja tahto jakaa rakkauttasi lähimmäisilleni.

Kohtaamisesta

Armahtava Jumala. Kristus on meissä. Auta minua näkemään Kristus aina siinä ihmisessä, jonka kulloinkin kohtaan, että osaisin rakastaa ja olla tukena.

Rukous lapsiperheessä

Kiitämme sinua tästä kodista. Siunaa kaikkia, jotka asuvat ja vierailevat täällä, niin että he jatkavat matkaa elpyneinä ja huojentuneina. Auta perheenjäseniä rakastamaan ja palvelemaan toisiaan. Siunaa tämä koti läsnäolollasi, sinä kolmiyhteinen Jumala, Isä ja (+) Poika ja Pyhä Henki.

 

Jeesus Kristus. Anna kovuuteni anteeksi, Luo armollasi uudeksi kylmä sydämeni. Lämmitä ja pehmitä sydämeni, niin se on avoin kaikille lähimmäisilleni. Tätä pyydän Sinun nimessäsi. (Virsi 431)

 

Herramme Jeesus Kristus. Sinä olet meille esimerkki täydellisestä rakkaudesta. Sinä hoidit ihmisen kaikkia tarpeita: ruokit nälkäisiä, paransit sairaita, annoit synnit anteeksi. Opeta meitäkin osoittamaan toisillemme käytännön rakkautta. Auta, ettei meillä koskaan olisi niin kiire, että kulkisimme apua tarvitsevan ihmisen ohi. Kiitos armostasi ja rakkaudestasi. (Käsikirja)


Tämän sivun lyhytosoite:

Palaute sivun ylläpitäjälle

Kiitos palautteesta!

Sulje
Palautteen aihe Palautetta tästä sivusta Yleinen palaute Lähettämällä palautteen hyväksyn tietojeni käsittelyn Palaute Nimi Sähköpostiosoite Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen!
Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute