Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon
työntekijöille ja toimijoille

Ympäristökasvatus

Ympäristökasvatuspalkinto

Kenelle ympäristökasvatuspalkinto 2016? 

Kirkolla on oma ympäristökasvatuspalkinto. Asiasta päätti kirkkohallituksen täysistunto syksyllä 2014. Palkinto myönnetään joka toinen vuosi. Palkinnon ideana on "nostaa esiin innovatiivisia ja tuloksellisia ympäristökasvatustekoja ja -käytäntöjä kirkon kentässä sekä motivoida ja kannustaa seurakuntia ja muita kirkollisia toimijoita aktiivisiksi ympäristökasvattajiksi".


Kuka ansaitsisi ympäristökasvatuspalkinnon vuonna 2016? Ehdotukset osoitetaan 18.8 mennessä Kirkon kasvatus- ja perheasioiden apulaisjohtaja Jarmo Kokkoselle, jarmo.kokkonen@evl.fi

Palkinnon voi saada yksittäinen seurakunta, sen piirissä toimiva ryhmä tai muu kirkollinen toimija tai yksityishenkilö. Kyseessä ei ole rahapalkinto. Ensimmäisen kerran palkinto myönnettiin Raision seurakunnalle ja sen ympäristöasiantuntijalle Hannele Siltalalle.

- Tämä on yksi tapa kannustaa ja rohkaista laajaa kasvatustyön kenttää kestävään kehitykseen. Kasvatuksen piirissä tehdään jatkuvasti myös ympäristöasioihin liittyviä juttuja, jotka ansaitsevat tulla esiinnostetuiksi, Jarmo Kokkonen kertoo.

-Tärkeää on, että lapset ja nuoret ovat itse aktiivisia toimijoita, he ovat kirkon kasvatuksen tärkein lenkki. Kristittyinä meillä on vastuumme luomakunnasta, Kokkonen painottaa.


Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/ympäristökasvatus

Palaute sivun ylläpitäjälle

Kiitos palautteesta!

Sulje
Palautteen aihe Palautetta tästä sivusta Yleinen palaute Palaute Nimi Sähköpostiosoite Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen!
Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta Palaute sivun ylläpitäjälle