Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon
työntekijöille ja toimijoille

Kirkon tiedotuskeskus on nyt Kirkon viestintä

01.09.2017Viestintä

Tänä vuonna Kirkon tiedotuskeskus täyttää 50 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi KT:n nimi vaihtuu 1.9. Uusi nimi on Kirkon viestintä. Kirkolliskokous päätti nimenmuutoksesta kevään 2017 istunnossaan.

Työt jatkuvat entisellään, mutta uusi nimi vastaa nyt paremmin nykyaikaa ja viestinnän tehtävien eri kirjoa. Yhteistyötä jatkossakin kanssanne tekevät Kirkon viestinnän yksiköt Media- ja viestintäpalvelut, Ohjelmapalvelut, Verkkopalvelut sekä Hallintopalvelut.

Nimenmuutoksen myötä Kirkon viestinnässä luovutaan tiedotus-alkuisista tehtävänimikkeistä. Uusia nimikkeitä ovat media- ja viestintäpalveluiden viestintäpäällikkö sekä viestintäasiantuntijat.

Myös aiemmin yleissähköpostina toiminut kt@evl.fi lakkaa, ja postia voi jatkossa lähettää työntekijöiden henkilökohtaisten osoitteiden lisäksi yleisosoitteeseen kirkonviestinta@evl.fi​.

​Kaikki Kirkon viestinnän yhteystiedot Sakastissa​.Tämän sivun lyhytosoite:

Palaute sivun ylläpitäjälle

Kiitos palautteesta!

Sulje
Palautteen aihe Palautetta tästä sivusta Yleinen palaute Lähettämällä palautteen hyväksyn tietojeni käsittelyn Palaute Nimi Sähköpostiosoite Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen!
Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute