Lastenkirkon pääsiäisessä rakennetaan rauhaa: sivuilla ennätysmäärä mukavaa pääsiäispuuhaa

28.03.2018Kasvatus
Lastenkirkon pääsiäinen

Pääsiäinen on kristittyjen suurin juhla ja Lastenkirkko-media tarjoaa ennätysmäärän pääsiäistehtäviä perheen pienimmille. Pääsiäisen aikaan sivustolla voi etsiä pääsiäismunia ja Lastenkirkon tulostettavissa puuhissa on värityskuvia pääsiäisen viettoon aina viimeisestä ehtoollisesta pääsiäispalapeliin asti.

Lastenkirkon sisällöt on suunnattu erityisesti 3-8-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen.

- Pääsiäisen vietossa riita, pelko ja suru  saavat vastaparikseen helpotuksen, rakkauden ja vilpittömän ilon. Lastenkirkossa tunteiden kirjolle on tilaa, kommentoi päätoimittaja Anita Ahtiainen.

Lastenkirkon Youtube-kanavalla on julkaistu uusi pääsiäissoittolista, jossa Taika-Petteri ja Jakke-jääkarhu käyvät läpi pääsiäisen suuret tapahtumat niin, että karhukin sen ymmärtää. Pääsiäinen jatkuu Lastenkirkossa myös pyhäpäivien yli: pääsiäismunia voi etsiä aina helluntaihin asti.

Ilon ja surun lisäksi Lastenkirkossa käsitellään myös rauhaa: maskotit Päkä-lammas ja Pulmu-kyyhky antavat mallia siitä, kuinka rauha rakentuu. Päkä ja Pulmu pohtivat, millainen käytös toista kohtaan on reilua ja mikä on tyhmää. Kuinka riitoja voitaisiin estää? Mistä toiselle tulee hyvä mieli?

- Rauha on pohjimmiltaan myös pääsiäisen sanoma, muistuttaa päätoimittaja Ahtiainen.

Lastenkirkon pääsiäisen löydät osoitteesta www.lastenkirkko.fi

Päkä ja Pulmu rakentavat rauhaa

Jakke-jääkarhun ja Taika-Petterin videot löytyvät täältä

Pääsiäisen laulut ja leikit