Työnantajalle

KESÄAUKIOLO

Kirkon työmarkkinalaitoksen toimisto on suljettu17.- 30.7.2017

Katso löytyykö vastaus kysymykseesi Usein kysyttyjen kysymysten joukosta.

SuomiAreena2017

Työelämäkysymyksiin etsittiin ratkaisuja SuomiAreenalla Porissa

Maanantaina 10.7. kirkon ja valtioneuvoston pystyttämällä muutosterassilla oli aiheena työelämä. Työelämää koskevia muutostoiveita tuli lähes sata. Työelämän asiantuntijat käsittelivät toiveita ratkaisupajassa muutosterassilla ja piispa Tapio Luoma ja ministeri Jari Lindström summasivat päivän satoa Porin torilla MTV-kolme lavalla. Lue kooste työelämäpäivästä ja piispan ja ministerin keskustelusta täältä.

Kaikki muutostoiveet löytyy twitteristä #muutosterassi. Käy istuttamassa oma toiveesi joko paikan päällä torin laidalla Antikadun ja Gallen-Kallelankadun kulmassa tai twitterissä #muutosterassi tämän viikon aikana. Lue lisää muutosterassista ja sen sadosta täältä.

SuomiAreena2017

Kirkon työmarkkinalaitoksen yhteystiedot

Käyntiosoite:
Eteläranta 8, Helsinki

Postiosoite:
Kirkon työmarkkinalaitos

Puhelinnumero 09-1802 442

Kirkon työmarkkinalaitoksen toimisto on suljettu 17.- 30.7.2017

Katso löytyykö vastaus kysymykseesi Usein kysyttyjen kysymysten joukosta.

Puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet

Olemme uudistaneet neuvontapalveluidemme toimintatapoja. Keskitämme kaikki seurakuntien neuvontaa koskevat sähköpostipalvelut yhteiseen osoitteeseen, mikä mahdollistaa sen, että kysymykseen vastataan mahdollisimman pian. Tästä syystä toivomme teidän käyttävän sähköpostiosoitetta kit(at)evl.fi.

Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/kit