Työnantajalle

AJANKOHTAISKYSYMYS

Työmarkkinalaitoksen toimiston aukiolo kesällä

Kirkon työmarkkinalaitoksen toimisto on vuosilomien keskittämisen vuoksi suljettu 16.-29.7.2018. Yhteydenottopyyntöjä voi tänä aikana jättää sähköpostitse kit@evl.fi. Niihin vastataan 30.7.2018 lukien.

KirVESTES 2018-2020 –sopimuskirja

Kirvestes

KirVESTES 2018-2020 ja KyrkTAK 2018-2020 –sopimuskirjat on julkaistu. Kullekin seurakuntataloudelle toimitetaan yksi sopimuskirja maksutta. Tarvitsemansa lisäkappaleet seurakunnat tilaavat Grano-kirjapainosta.

Tilaa KirVESTES 2018-2020

Työllistymisvapaa

Kirkkolain muutos koskien viranhaltijoiden työllistymistä edistävää valmennusta tai koulutusta tai näiden laiminlyöntiä on tullut voimaan 16.4.2018.

Lisää tietoa:

Laki 209/2018

Yleiskirje A4/2017

Yleiskirje A6/2017

Suorituslisän käyttöönotto seurakunnissa

Suorituslisän käyttöönotto seurakunnissa (diat)

Uusia sopimuksia koskevien sopimusinfojen materiaali

Tiedote: Työmarkkinakeskusjärjestöjen Työstä työhön -esitykset kehysriiheen

Työmarkkinakeskusjärjestöjen esitykset kehysriiheen

Työmarkkinakeskusjärjestöt: Tasa-arvosuunnitelmat tehokkaammin edistämään tasa-arvoa työpaikoilla

Työmarkkinakeskusjärjestöjen yhteinen tasa-arvosuunnittelun tarkistuslista

Ylimmän johdon palkkausjärjestelmä ja peruspalkka -ohjeita seurakunnille

Kirkon virka- ja työehtosopimus 2018-2020

Evankelis-luterilaisen kirkon sopimusalalla on sovittu uusista virka- ja työehtosopimuksista. Uusien virka- ja työehtosopimusten keskeisestä sisällöstä on kerrottu yleiskirjeessä A2/2018

Ministerit ja työmarkkinakeskusjärjestöjen johtajat vetoavat työpaikkojen vaikuttajiin seksuaalisen häirinnän kitkemiseksi

Kirkon työmarkkinalaitoksen yhteystiedot

Käyntiosoite:
Eteläranta 8, Helsinki

Postiosoite:
Kirkon työmarkkinalaitos

Puhelinnumero 09-1802 442

Katso löytyykö vastaus kysymykseesi Usein kysyttyjen kysymysten joukosta.

Puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet

Keskitämme kaikki seurakuntien neuvontaa koskevat sähköpostipalvelut yhteiseen osoitteeseen, mikä mahdollistaa sen, että kysymykseen vastataan mahdollisimman pian. Tästä syystä toivomme teidän käyttävän sähköpostiosoitetta kit(at)evl.fi.

Facebook icon

Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/kit

Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute