Blogit

Hankkeen työntekijöiden ajatuksia voi seurata  seuraavista blogeista:

Verkkokeskustelijan blogi
Tässä blogissa Meri-Anna tekee huomioita kohtaamaansa verkkokeskusteluun ja siihen osallisuuteen, johon verkko ja sosiaalinen media tarjoavat mahdollisuuden.

Tässä ja nyt
Tässä blogissa Terhi tarkastelee sosiaalisen median ilmiöitä ja yrittää löytää niille paikan kirkon ja kristittyjen elämässä.

Pieniä ihmeitä

Tässä blogissa Terhi kirjoittaa enimmäkseen työn herättämistä ajatuksista, mutta joskus elämäkin herättää jonkinlaista aivotoimintaa.

minusta

Tässä rukousblogissa Ulla, Hannu ja Jessica bloggaavat ajatuksia. Toiveita. Unelmia. Rukouksia.

Kaaoksen keskeltä

Hannu bloggaa käyttövoimanaan rakkaus taloon, puutarhaan ja ihmisiin.

Valmistelija

Ulla bloggaa valmistautumisesta elämään, arkeen ja juhlaan.

Oisko tulta?

Seitsemän kirjoittajan positiivinen, arkinen ja uskoon kallellaan oleva blogi. Yksi seitsemästä on Meri-Anna.

Satamakatu 11, PL 185 00161 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta Palaute sivun ylläpitäjälle