Proprium - musiikkia kirkkovuoden vaihtuviin teksteihin

Proprium on yleisnimitys niille jumalanpalveluksen osille, joiden teksti vaihtuu kirkkovuoden mukaan. Jumalanpalveluksen pysyviä osia kutsutaan nimellä ordinarium.

Proprium-nuottikokoelmasta löydät kirkkovuoden jokaiseen pyhään uutta suomalaista musiikkia: virsisovituksia, psalmimusiikkia, vastausmusiikkia, tekstimotetteja... Messumusiikin suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin täältä!

Nuottiluettelosta voit hakea omaan käyttöösi sopivaa teosta esim. seuraavilla perusteilla:

Voit etsiä myös hakusanalla:

Nuottien jakelijana toimii SULASOL. Kustantaja on Kirkon keskusrahasto.

Aineistoa myydään julkaisupaketteina tai yksittäisinä nuotteina seurakunnan tarpeen mukaan. Aineisto ei ole kopiovapaata. Se on hinnoiteltu niin, että seurakunnat voivat ostaa tarvitsemansa määrän nuotteja.

Julkaisupakettien hinnat

Tulostettava proprium-luettelo