Salkut veloituksetta seurakuntien käyttöön

Seurakunnat voivat ottaa veloituksetta käyttöönsä Kirkkohallituksen hankkimat työkalut projektien ja sovellusten hallintaan. Lisäksi Ideasalkun avulla seurakuntien työntekijät voivat osallistua tietotyön kehittämiseen ja tuoda esille uusia kehittämistarpeita. Kaikilla seurakuntien työntekijöillä on käyttöoikeudet kaikkiin työkaluihin eikä oikeuksia tarvitse erikseen hakea.

Ideasalkku

• Ideasalkku on tarkoitettu seurakuntien työntekijöiden käyttöön. Työntekijät voivat jättää Ideasalkkuun kehitysideoitaan sekä kommentoida ja arvioida muiden antamia ideoita.
  • Ideasalkkua hyödynnetään kirkon tietotyön kehittämisessä. Ideat käsitellään kirkon projektimallin mukaisesti. Ideoiden hyödyllisyys arvioidaan seurakuntien näkökulmasta katsottuna. Toteuttamiskelpoisista ja seurakuntia hyödyttävistä ideoista muodostetaan kehitysohjelmia ja -projekteja, jotka toteutetaan yhteistyössä seurakuntien ja Kirkkohallituksen kanssa.
  • Ideasalkun osoite: idea.evl.fi
  • Kirjaudu Ideasalkkuun z-alkuisella tunnuksellasi ja siihen liittyvällä salasanalla. Ideasalkku toimii KIRKKO-verkossa.

Projektisalkku

• Projektisalkun avulla projekteja voi hallinnoida ammattimaisesti. Sen avulla voi mm. seurata projektin etenemistä, resursseja ja kustannuksia.
  • Projektisalkun käyttö tekee toiminnan läpinäkyväksi koko kirkon tasolla. Projektien perustiedot näkyvät kaikille kirkon työntekijöille.
  • Projektisalkun osoite: https://evl.thinking1.com
  • Kirjaudu projektisalkkuun evl.fi-sähköpostiosoitteellasi ja siihen liittyvällä salasanalla.

Sovellussalkku

• Sovellussalkkua käytetään organisaation vastuulla olevien sovellusten ja rekistereiden tietojen dokumentointiin ja tarkasteluun.
  • Sovellussalkku tukee EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten ja tietoturvavaatimusten huomioimista sovellusten dokumentoinnissa.
  • Sovellussalkun osoite: https://evl_ict.thinking1.com
  • Kirjaudu sovellussalkkuun evl.fi-sähköpostiosoitteellasi ja siihen liittyvällä salasanalla.
  • Huom. sinulla voi olla samassa selaimessa auki joko Sovellussalkku tai Projektisalkku, ei molempia yhtä aikaa.
  • Kaikilla kirkon työntekijöillä on luku- ja kirjoitusoikeudet kaikkiin oman organisaationsa tietoihin. Muiden organisaatioiden tietoihin on lukuoikeudet; poikkeuksena ovat ICT- ja Elinkaari-välilehdet, joita muiden organisaatioiden työntekijät eivät näe.
  • Sovellussalkun etusivuun tai paneeliin liittyvän ohjeen saa esiin klikkaamalla Sovellussalkun näytöllä olevaa kysymysmerkkiä.

Lisätietoja: projektitoimisto.kirkkohallitus@evl.fi

Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute