Yhteistyö Odd Fellow Samarian kanssa

Kuvassa vasemmalta Aira Kauppinen, Odd Fellow Samarian rahastonhoitaja, Sari Nieminen, Kirkon diakoniarahasto, Anita Hartikka, Suomen Punainen Risti, Maria Vljanen, Suomen Punainen Risti ja Erkki Ropo, Odd Fellow Samarian hallituksen puheenjohtaja.

Odd Fellow Samaria on rekisteröity yhdistys, jonka tarkoituksena on osoittaa lähimmäisenrakkautta ja humanitaarista vastuuta tarjoamalla aineellista ja henkistä tukea ikääntyneille inhimillisessä ahdingossa. Odd Fellow Samaria ry on vuosittain lahjoittanut avustusvaroja Kirkon diakoniarahastolle. Odd Fellow Samaria ry on itsenäinen, oma toimijansa, kuten Kirkon diakoniarahastokin.

Odd Fellow Samaria ry:n lahjoittamilla varoilla tuetaan Suomessa asuvia taloudelliseen ahdinkoon joutuneita vanhuksia ja ikäihmisiä. Avustuksia myönnetään vain sellaisiin kustannuksiin, joita ei ole saatu eikä saada katettua muualta. Heikon taloudellisen tilanteen lisäksi myös muut köyhyyden riskitekijät huomioidaan avustuksia myönnettäessä.

Avustuksia myönnetään esimerkiksi kodin laitteiden ja tavaroiden hankintoihin, remonttikustannuksiin ja yllättävistä onnettomuuksista tai vahingoista johtuvien kustannusten kattamiseen osana KDR:n avustustoimintaa.

Kuvassa vasemmalta Aira Kauppinen, Odd Fellow Samarian rahastonhoitaja, Sari Nieminen, Kirkon diakoniarahasto, Anita Hartikka, Suomen Punainen Risti, Maria Viljanen, Suomen Punainen Risti ja Erkki Ropo, Odd Fellow Samarian hallituksen puheenjohtaja.

Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute