Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon työntekijöille ja toimijoille

AJANKOHTAISTA

Jaetut eväät -jumalanpalveluspäivät striimataanJaetut eväät -jumalanpalveluspäivät Oulussa 24.-25.3.2017

Tämän viikon perjantaina ja lauantaina 24.-25.3. Oulussa järjestettävien Jaetut eväät -jumalanpalveluspäivien ohjelma striimataan Virtuaalikirkko.fi-sivullePerjantaina 24.3. striimataan ohjelma klo 9–14.30 sekä messu ja yhteislaulutilaisuus Oulun tuomiokirkossa klo 19–22.00. Lauantaina 25.3. striimataan päivän koko ohjelma.

Päivien pääluennoitsijat ovat perjantaina puhuvat roomalaiskatolinen isä Andrea Ciucci ja Linköpingin piispa Martin Modéus sekä lauantaina saarnaa luennossaan käsittelevät Helsingin emerituspiispa Eero Huovinen ja hiippakuntadekaani emeritus Keijo Nissilä.

Kirkko mukana Suomi 100 -hankkeissa

Kirkko on mukana Suomen itsenäisyyden juhlavuodessa osallistumalla Suomi 100 -hankkeisiin.

Lista hankkeista, joissa kirkko on mukana ja joihin seurakunnat voivat luontevasti osallistua

Muista myös

Kirkon koulutuskalenteri 2017

Kirkon koulutuskalenterista löytyy muun muassa Kirkon koulutuskeskuksen ja muiden Kirkkohallituksen yksiköiden sekä hiippakuntien järjestämiä koulutuksia ja neuvottelupäiviä.

Koulutuskalenteri