Stipendihaku: ekumeniaa ja uskontodialogia käsittelevä kesäkurssi Roomassa 25.6-13.7.2018

19.02.2018Maailmanlaaja kirkko
Rooma

Katolinen Centro Pro Unione järjestää kesäkurssin otsikolla ”Ecumenical and Interreligious Movements from a Catholic Perspective” 25.6-13.7.2018 Roomassa.

Kurssin ohjelmaan kuuluu luentoja, keskusteluja ja ekskursioita (mm. katakombeihin, synagogaan ja moskeijaan). Kurssilla myös osallistutaan paavilliseen Pyhän Pietarin ja Paavalin muistopäivän messuun. Viikonloput ovat vapaat.

Kurssilla perehdytään ekumeniaan ja uskontojen väliseen dialogiin katolisesta näkökulmasta. Kurssi tarjoaa historiallisen ja teologisen yleiskuvan asioista, jotka erottavat kristittyjä ja siteistä, jotka yhdistävät heitä. Lisäksi syvennytään suhteisiin muiden uskonnollisten traditioiden kanssa.

Kurssikieli on englanti.

Ulkoasiain osasto myöntää kurssille yhden osallistumiskustannuksiin kohdistettavan stipendin. Stipendin edellytyksenä on vähintään maisteritason tutkinto ja ekumeeninen aktiivisuus.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja siitä, miksi haet ja olisivat sopiva kurssille asiantuntija Ari Ojellille 23.3.2018 mennessä.

Kurssille osallistuneiden kokemuksia (video)

Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute