Koulutus ja kehittäminen

Kuva: Soile Kallio

Järvenpäässä sijaitseva Kirkon koulutuskeskus (KK) palvelee seurakuntia järjestämällä ja koordinoimalla henkilöstökoulutusta sekä osallistumalla kirkon alan koulutuksen kehittämiseen.

Kirkon koulutuskeskuksen koulutusajattelu

• vahvistamme hengellistä elämää ja uskomme kirkon työhön
  • mahdollistamme moniammatillisia kohtaamisia
  • inspiroimme
  • opimme yhdessä ja
  • toimimme verkostoissa.

Kirkon henkilöstökoulutuskalenterin 2018 löydät tästä

Voit rajata hakutuloksia kohderyhmittäin, aloittain tai lisävalinnalla: esim. avoin korkeakoulukoulutus, svenskspråkig utbildning).

Voit hakea koulutusta tekstihaulla esim. erityiskoulutuksen tunnuksella (DEK, KEK, JEK, KTE, MEK, REK, YTEK) tai koulutuksen tai toteuttajan nimellä.

Huom! Uudet erityiskoulutusten koulutuskuvaukset ja moduuliasiakirja ja -taulukko julkaistaan Sakastin Koulutus-sivulla syyskuun alussa.

Muuta ajankohtaista, tutustu

Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/koulutus