Hääyö

Hääyö on tunnelmallinen tapahtuma, joka mahdollistaa ainutlaatuisen ja vaivattoman kirkollisen vihkimisen ilta-aikaan. Vihkipaikkana voi olla kirkko, kappeli, kirkkopuisto tai muu mielenkiintoinen ympäristö.

Vihkiminen voidaan toteuttaa joko yhden tai useamman parin samanaikaisena vihkimisenä. Kauniit ja tunnelmalliset häät on mahdollista toteuttaa Hääyössä ilman suuria kustannuksia.

Hääyölle luodaan yhteinen ilme ja verkkosivut, jotka julkaistaan vuoden 2019 alussa.

Kaikkien aikojen ensimmäistä Hääyö-tapahtumaa vietettiin vuonna 2009 Vantaan Pyhän Laurin kirkossa.

Lisätietoja:
Henna Ahlfors

Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute