Avoimet työpaikat

Kirkon avoimet työpaikat

Kirkossa on käytössä sähköinen hakumenettely. KirkkoHR:n kautta avoimena olevia työpaikkoja haetaan sähköisellä hakulomakkeella, johon päästään tällä sivulla olevasta Avoimet työpaikat -linkistä.

Kaikki Kirkon avoimet työpaikat löytyvät evl.fi palvelusta

Sähköinen hakeminen

Täytä hakemasi työpaikan (viran tai tehtävän) hakulomakkeen tiedot huolellisesti. Huomaa, että tähdellä merkityt kohdat lomakkeessa ovat pakollisia. Kohdasta Täyttöohje näet tarkemmat ohjeet hakupalvelun käytöstä.

Sähköiset hakemukset tallentuvat hakemustietokantaamme, jossa ne ovat henkilöstöpalvelumme ja rekrytoivan esimiehen käytettävissä. Käsittelemme kaikkia hakemuksia luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan rekrytointitarkoitukseen.

Hakija voi päivittää omaa hakemustaan menemällä Avoimet työpaikat -osioon ja klikkaamalla Ylläpidä hakijaprofiiliasi -linkkiä. Omilla hakijatunnuksilla pääsee kirjautumaan hakemustietoihin ja päivittämään niitä.

KirkkoHR:n avoimiin työpaikkoihin siirrytään alla olevasta linkistä.

Avoimet työpaikat

Lediga Jobb