Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon
työntekijöille ja toimijoille

Nostetaan vahvuudet yhdessä esiin

kahdet rukoilevat kädet

Kirkolliset juhlat ovat kirkon vahvuuksia. Joulu ja pääsiäinen tunnetuimpina juhla-aikoina mutta myös vähemmälle huomiolle jääneet mikkelinpäivä, pyhäinpäivä ja monet muut ovat kirkon vuoden viestinnällisiä taitekohtia, joissa kirkon hyvän sanoman on mahdollista kuulua kauas.  

Kirkon vahvuuksien ryhmä on yhteistyöverkosto, jonka tarkoituksena on kehittää ja tehostaa kirkon viestinnällistä yhteistyötä ja tukea kirkon perussanoman esillä pitämistä. Ryhmä on avoin kirkollisille toimijoille ja on saanut alkunsa seurakuntavaalien aikana tehdystä työstä yhteisen näkymisen eteen. 

Kirkon vahvuuksien ryhmässä ovat mukana Helsingin, Vantaan, Espoon, Tampereen, Oulun ja Kuopion seurakuntayhtymät, Suomen Lähetysseura, Nuori kirkko ry, Pipliaseura, Kirkkopalvelut, Kirkon ulkomaanapu, Kirkkohallitus ja Helsingin ja Espoon hiippakunnat. 

 Kirkon brändi?

Brändi on markkinointiviestinnästä peräisin oleva termi, joka tarkoittaa yksinkertaistettuna johonkin tavaramerkkiin, tuotteeseen tai vaikka tapahtumaan liittyvää positiivista mainetta. Brändi on yhteenveto tuotteen sisällöstä ja identiteetistä, siihen liitettyjen mielikuvien summa.

Brändi tekee tuotteesta tai palvelusta tunnistettavan. Brändiä voi rakentaa ja vahvistaa laadukkaan toiminnan ja sitä tukevan viestinnän kautta.

Kirkon brändeinä voidaan nähdä suositut toiminnot ja tapahtumat: rippikoulu, Kauneimmat joululaulut tai Yhteisvastuukeräys. Toisaalta myös koko kirkolla on tietty mielikuva – siis brändi.
Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/kirkonvahvuudet

Palaute sivun ylläpitäjälle

Kiitos palautteesta!

Sulje
Palautteen aihe Palautetta tästä sivusta Yleinen palaute Lähettämällä palautteen hyväksyn tietojeni käsittelyn Palaute Nimi Sähköpostiosoite Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen!
Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute