Kirkon tutkimuskeskuksen julkaisut

Kirkon tutkimuskeskuksella on kolme julkaisusarjaa:

Julkaisuja-sarjassa julkaistaan väitöskirjoja ja muita laajoja tutkimusraportteja ja verkkojulkaisuina erityisteemoja käsitteleviä tutkimuksia ja selvityksiä. Publication-sarja käsittää tutkimusraporttien englanninkielisiä tiivistelmiä.

Jos haluat tarjota julkaisuasi tutkimuskeskuksen sarjoihin, ota yhteyttä Kirkon tutkimuskeskuksen johtajaan.

Julkaisut saa edullisimmin tilaamalla ne suoraan tutkimuskeskuksesta, tutkimustilaus (at) evl.fi.

Vuoden 2002 loppuun asti tutkimuskeskuksessa oli erikseen A-, B-, C-sarja, joiden kirjoja on edelleen myytävinä.

Jos haluat sähköpostiisi tietoa uusimmista julkaisuistamme ja muista ajankohtaisista tutkimuksiimme liittyvistä aiheista, tilaa uutiskirjeemme.

Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/ktkjulkaisut