RSS-palvelut

RSS:n avulla voit seurata kätevästi uutisia ilman, että sinun täytyy erikseen muistaa käydä tarkistamassa, onko sivulle tullut jotain uutta. RSS-syötteen avulla saat palvelussa olevat uutiset suoraan RSS-lukijaasi tai selaimeesi.

Uutissyötteissä on mukana otsikko ja muutama rivi uutistekstiä. Syötteen linkkiä klikkaamalla pääset lukemaan koko uutisen Sakasti-palveluun.

Tärkeimmät uutisotsikot kirkon työntekijöille

Etusivulla näkyvät uutisotsikot ovat valikoitu tärkeimmiksi uutisiksi kirkon työntekijöille. Uutisvirta koostuu

• Kirkon tiedotuskeskuksen tiedotteista, jotka kiinnostavat erityisesti kirkon työntekijöitä (syötteessä ei ole kaikkia KT:n tiedotteita).
  • Kirkkohallituksen eri osastojen ja yksiköiden tuottamista uutisista, jotka on julkaistu Sakastissa eri aihesivujen yhteydessä. Näistä uutisista tärkeimmät on valittu etusivulle sekä tähän syötteeseen.

Tilaa etusivun uutisotsikot

Uutissyötteet eri aiheista

Sakastin eri aihealueiden sivuilla on uutispalstoja, joista voi tilata juuri sen aihealueen uutiset syötteenä.

Miten se toimii?

Varmista ensin, että sinulla on RSS-syötteitä tukeva selain (Mozilla Firefox ja Internet Explorer7), selaimessa RSS-lisäosa tai erillinen RSS-lukijaohjelma. Lukijaohjelman voi ladata ilmaiseksi verkosta esim. Feedreader. Ilman lukijaohjelmaa tai selaimen RSS-toimintoa RSS-kuvakkeen linkki vie koodisivulle.

Kun sinulla on lukijaohjelma tai RSS-syötteitä tukeva selain, saat syötteen käyttöösi lisäämällä RSS-osoitteen selaimeesi tai lukijaasi. Osoitteen saa klikkaamalla RSS:n oranssia kuvaketta tai kopioimalla kuvakkeeseen liitetty osoite lukijaasi tai selaimeesi. Jos päädyt koodisivulle lukijaohjelman asennuksen jälkeenkin, kopioi koodisivun osoite selaimen osoitekentästä lukijaohjelmaasi.

Lisätietoa lukijaohjelmista ja RSS:stä yleensä löytyy hyvän hakukoneen avulla hakusanoilla "RSS" ja "aggregator".

Voit lisätä RSS-syötteen avulla kirkon uutisotsikot myös ylläpitämääsi verkkopalveluun.

Edelliset uutiset