Kirkkohallituksen julkaisemat lehdet

Kirkonkello

Kirkonkello on kirkon keskushallinnon verkkoviesti, josta löydät kolumneja, haastatteluja ja ajankohtaista asiaa kirkon yhteisistä asioista ja hankkeista yli työalarajojen.

Diakonia-lehti

Diakonia-lehti kertoo diakoniatyön ajankohtaisista ja tärkeistä asioista. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän lehden vuositilaushinta on 34 euroa.

Hiljainen seurakunta

Hiljainen seurakunta kertoo viittomakielisen ja kuurojen kirkon ajankohtaista asioista. Lehden hinta on 8 €, ja se ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Kirkkoposti

Kirkkoposti on kirkon näkövammaistyön lehti. Se ilmestyy kuusi kertaa vuodessa sekä pistekirjoituksena että Daisy-äänitteenä. Lehden vuositilaushinta on 9 €.

Kytkin

Kytkin kertoo ajankohtaista yhteiskunnallisesta työstä. Lehden hinta on 14 €, ja se ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Villi

VILLI -ihmisille nuorisotyössä -lehti on kristillisen nuorisotyön tiedotus- ja ajankohtaislehti. Villi ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Lehti toimitetaan seurakuntien varhaisnuoriso- ja nuorisotyössä toimiville työntekijöille sekä julkaisijoiden yhteistyökumppaneille veloituksetta.

Kristillinen kasvatus

Kristillinen Kasvatus -lehti käsitteli uskonnollisen ja kristillisen kasvatuksen kenttää kokonaisuutena. Lehden kunniakas historia päättyi vuoden 2013 alussa.

Kirkkomme Lähetys

Kirkkomme Lähetys on Kirkon lähetystyön keskuksen julkaisema Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetystyön aikakauslehti, joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa.

Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/lehdet