Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon
työntekijöille ja toimijoille

Kirkkohallituksen julkaisemat lehdet


Kirkonkello

Kirkonkello on kirkon keskushallinnon verkkoviesti, josta löydät kolumneja, haastatteluja ja ajankohtaista asiaa kirkon yhteisistä asioista ja hankkeista yli työalarajojen.

Diakonia-lehti

Diakonia-lehti kertoo diakoniatyön ajankohtaisista ja tärkeistä asioista. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän lehden vuositilaushinta on 34 euroa.

Hiljainen seurakunta

Hiljainen seurakunta kertoo viittomakielisen ja kuurojen kirkon ajankohtaista asioista. Lehden hinta on 8 €, ja se ilmestyy kolme kertaa vuodessa.

Kirkkoposti

Kirkkoposti on kirkon näkövammaistyön lehti. Se ilmestyy kuusi kertaa vuodessa sekä pistekirjoituksena että Daisy-äänitteenä. Lehden vuositilaushinta on 9 €.

Kytkin

Kytkin kertoo ajankohtaista yhteiskunnallisesta työstä. Lehden hinta on 14 €, ja se ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Villi

VILLI -ihmisille nuorisotyössä -lehti on kristillisen nuorisotyön tiedotus- ja ajankohtaislehti. Villi ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Lehti toimitetaan seurakuntien varhaisnuoriso- ja nuorisotyössä toimiville työntekijöille sekä julkaisijoiden yhteistyökumppaneille veloituksetta.

Kristillinen kasvatus

Kristillinen Kasvatus -lehti käsitteli uskonnollisen ja kristillisen kasvatuksen kenttää kokonaisuutena. Lehden kunniakas historia päättyi vuoden 2013 alussa.

Kirkkomme Lähetys

Kirkkomme Lähetys on Kirkon lähetystyön keskuksen julkaisema Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetystyön aikakauslehti, joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa.


Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/lehdet

Palaute sivun ylläpitäjälle

Kiitos palautteesta!

Sulje
Palautteen aihe Palautetta tästä sivusta Yleinen palaute Palaute Nimi Sähköpostiosoite Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen!
Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta Palaute sivun ylläpitäjälle